|
|
|
|
|
Handbook of Food Products Manufacturing : Principles, Bakery, Beverages, Cereals, Cheese, Confectionary, Fats, Fruits, and Functional Foods / edited by Y. H. Hui...[et al].
|
|
Thông tin xuất bản:
New Jersey :
John Wiley & Sons, Inc.,
2007
|
Ký hiệu phân loại:
664
|
Bộ sưu tập:
Sách tra cứu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Optimizing supply chain performance : information sharing and coordinated management / Michael Roe, Plymouth University, United Kingdom, Wei Xu, Plymouth University, United Kingdom, Dongping Song, University of Liverpool, United Kingdom.
|
|
Thông tin xuất bản:
New York, NY :
Palgrave Macmillan,
2015.
|
Ký hiệu phân loại:
658.7
|
Bộ sưu tập:
Khoa học ứng dụng
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Resource allocation problems in supply chains / by K. Ganesh, McKinsey Company, Inc., Chennai, India, R. A. Malairajan, Anna University, Tuticorin, India, Sanjay Mohapatra, Xavier Institute of Management, Mumbai, India, M. Punniymoorthy, National Institute of Technology, Tiruchirappalli, India.
|
|
Thông tin xuất bản:
Bingley, UK :
Emerald Group Publishing Limited,
2015.
|
Ký hiệu phân loại:
658.7
|
Bộ sưu tập:
Khoa học ứng dụng
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tropical roots and tubers : production, processing and technology / edited by Harish K. Sharma, Food Engineering and Technology Department, Sant Longowal Institute of Engineering and Technology, India, Nicolas Y. Njintang, Department of Biological Sciences, Faculty of Sciences; and National School of Agro Industrial Sciences (ENSAI), University of Ngaoundere, Cameroon, Rekha S. Singhal, Food Engineering and Technology Department, Insitute of Chemical Technology, India, Pragati Kaushal, Food Enigineering and Technology Department, Sant Longowal Institute of Engineering and Technolgy, India.
|
|
Thông tin xuất bản:
|
Ký hiệu phân loại:
641.351
|
Bộ sưu tập:
Khoa học ứng dụng
|
|
|
Phosphorus management in crop production / Nand Kumar Fageria, National Rice and Bean Research Center of EMBRAPA, Brazil, Zhenli L. He, University of Flordia, Institute of Food and Agricultural Science, Indian River Research and education Center, USA, Virupax C. Baligar, USDA-ARS-Beltsville Argricultural Research Center, USA.
|
|
Thông tin xuất bản:
|
Ký hiệu phân loại:
631.85
|
Bộ sưu tập:
Khoa học ứng dụng
|
|
|
|
|
Food oligosaccharides : production, analysis, and bioactivity / edited by Dr. F. Javier Moreno, Institute of Food Science research, CIAL (CSIC-UAM), Madrid, Spain, Dr. Maria Luz Sanz, Institute of General Organic Chemistry, IQOG (CSIC), Madrid, Spain.
|
|
Thông tin xuất bản:
|
Ký hiệu phân loại:
572.565
|
Bộ sưu tập:
Khoa học tự nhiên
|
|
|
Starter cultures in food production / edited by Barbara Speranza, University of Foggia, Italy, Antonio Bevilacqua, University of Foggia, Italy, Maria Rosaria Corbo, University of Foggia, Italy, Milena Sinigaglia, University of Foggia, Italy.
|
|
Thông tin xuất bản:
|
Ký hiệu phân loại:
664.024
|
Bộ sưu tập:
Khoa học ứng dụng
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|